![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bobo mu? oftaş yenilgisinde katkısı çok tabi doğru çok gol kaçırdı, hatalı pas verdi. hey allahım ya!!! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar takımda köklü bir değişimin olması şart. fakat bizde bir gerçeği biliyoruz ki bu başkanla köklü değişim olamaz. hem maddi açıdan hem zihinsel açıdan. bugün gazete de okudum Yalçın SABANCI Başkanlık için aday olabileceğini söylemiş. 20 milyon $ kendi cebinden olmazk üzere 100 milyon $ ile takımı sırtlayacağını iletmiş. Buna benzer bir değişim olursa yönetimde takım içinde de köklü bir değişim olabilir. Fikrimi soracak olursanız delgado bize şart. inanıyorumki gelecek sezon delgado nun performansı 2 ye katlanacak. Yanlız (bobo-ibrahim üzülmez-ali tandoğan-baki mercimak-gökhan zan yani cam çocuk-ricardinio - ve gordon takımdan gitmez ise gelecek sezonda ne avrupa macerası nede şampiyonluk macerası diye bişey olmaz. kalırız 4. sıralarda ve maskarası oluruz g.t fenerlilerin. Artık maçlarda kaçan gollere değil karşı takımın p.ç taraftarına bağırmak istiyorum çok şeymi istiyorum....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar bu arada benım yazdıklarımın altında forum kurallarını okuyunuz dıye yazı cıkıyoo okudum ben ama hala cıkıyoo bıde forumun bas sayfasındakı chat programını kullanamıyorum yazdıklarım cıkmıyoo yaaa ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | usta neyaptınız gittiniz görmeyen adam aldınız şimdide gökhan zan ı göderiyonuz beşiktaşın tek eksiği sol bek ibo abi bitti artık habide başkanım bence görevi bırak çünkü TFF SENİ ÇEKEMİO SEN BRAKMAZSAN KİMİ GÖNDERİRSEK GÖNDERELİM ŞAMPİONLUK ZORRRR
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |