![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | fenerde ronaldinho yu alıyordu ![]() sayın basın devlet su işleri lüfen bırak bu işleri ![]()
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla bilmem tanimam ilk dikkate alinmasi gereken sey istikrarli futbolcular olmasi ve dogru yerlere transferler yapilmasi turkiye liginde rahatlikla oynar bu adamlar belirli bir yapilanma icinde yurunmesi lazim once turkiye liginde basarilarin ve yavas yavas takima verilecek iyi hava ve transferlerle avrupada basari aranmasi lazim hicbir takim 1 anda sampiyonlar ligi finali yari finali oynayamaz saglam bi yapilanma ve surekli organize calismak durumundasiniz yani donup dolasip dedigim yere geliyorum parali yoneticiler degil profosyonel yoneticilerle yonetilmeli klup
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | KADLECİ alamayan yönetim navvaroyu nasıl alacak TOTOYA giden takıma navvaro niye gelecek bu senenin flaş isimleri dünyanın önde gelen liglerinden BOSNA ve MAKEDONYADAN; KAZMATOVİÇ KÖRGORDON KERESTEVİÇ
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne almasi ya bunun kramponlarini bile alamaz bu beceriksizler
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |