|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
25-04-2008, 13:57 | #1 | ||
DiYaRıN KaRTaLı Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 |
Middlesbrough’ta oynayan Fener’in eski yıldızı için bütün imkanlar seferber edilecek Geçen sezon ismi Fenerbahçe ile özdeşleşmiş Rüştü Reçber’i alarak transfer sezonunun en büyük sürprizini gerçekleştiren Beşiktaş, bu kez de sarı-lacivertlilerin adına şarkılar yazdığı Tuncay Şanlı’ya forma giydirmek istiyor. Siyah-beyazlıların Başkanı Yıldırım Demirören, Tuncay’ı alabilmek için kulübün tüm imkanlarını kullanmaya kararlı. Transfer için milli futbolcunun eski takım arkadaşı Rüştü’den yardım isteyen Demirören, bu futbolcu aracılığıyla Tuncay ile görüştü. Başkan Demirören, Rüştü’den zaman isteyen Tuncay ile temaslarını sürdürmesini istedi. Beşiktaş’ın Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mario Berk’in bu operasyonu yürüteceği, iyi bir fiyata satılmak istenen Bobo’dan gelecek paranın Tuncay’ın transferine harcanacağı sızan haberler arasında | ||
|
25-04-2008, 13:59 | #2 | ||
DiYaRıN KaRTaLı Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 | kendini beşiktaşta kanıtlamış boboyu sat git febeli futbolcuyu al olacak iş mi?rüştüyü görüyoruz tuncayda bize yaramaz zaten alamazlar da | ||
25-04-2008, 14:05 | #4 | ||
вℓα¢кєαgℓє Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 | şaşırdı iyice !!!! ulan adam hasta fenerli, fb de oynarken canını dişine takıyordu, bizde ne işi var allah aşkına ya!! binlerce topçu içinden nerden buluyosun bu fb liler! milletide iyi uyuttular, planlar falan,gelecek sezon için stratejiler, babasının yeri sanki! manisa maçı büyük önem kazandı artık | ||
25-04-2008, 14:21 | #7 | ||
hüngürella Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 | ya saçmalamasınlar artık ezikler tuncaya şarkı yaptıysa bizde yaptık o besteyi yaptığımız adama o formayımı giydircez!!! sakın başkan sakın!!!!! | ||
25-04-2008, 14:30 | #8 | ||
CaSPeR Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 | bu habere inanmak beşiktaşlı olmamak demektir . Ömrüm boyunca bu kadar salak bir haber duymadıum tuncay transfer edilecekmiş eto desen az da olsa düşünürümde oda olmaz ya hani hiç olmayacak bir şey tuncay adam ingilterede döktürüyor gelse bile fenere gelir ne işi var bizde bu kadar da saf olunmazya isterse başkan alıcam desin o alsa alsa hava alır ancak bu kadar zaman ne sözü verdi de hangisini tuttu bırakın lütfen saçmalayıp dursunlar... saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
25-04-2008, 14:31 | #9 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | aslinda surdaki yorum yapan arkadaslar bile haberin yalan oldugunu bile bile almasinlar fbli istemiyoruz falan demis ama hepsinin icinden keske gelse diye gectigide apacik ortada en azindan benim icimden geciyor keske gelse ama haber zaten yalan boyle birseye girisceklerini zannetmiyorum alamazlarda zaten bize bu cocuk gibi kotu gidise isyan edecek bir iki futbolcu lazim en buyuk eksigimiz bu zaten birtek toroman var oda isyan ederse kirmizi goruyor genelde
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/59962-baskanin-hedefi-tuncay-sanli/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-04-2008 00:11 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |