![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | yıldıray bence avrupanın en iyi dar alan futbolcularından biri süper futbolcu tam türkiyelik adam nasılsa takımlar hep kapanıyo dar alanda acayip işler yapar zaten kendiside beşiktaş taraftarıdır.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ricardinho gibi sakatlanıcaksa ikide bir yedek kalcaksa başka isim baksak iyi olur çünkü alıyoruz alıyoruz nereye kadar paralarımız böylelikle bitiyor ve tutarsız futbolcu alıyoruz | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | uff bitse çabucak şu transfer dönemi artık sıkıldık ya
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu adam futbolcu değil kardeşim ne yapmış yıldıray bu güne kadarki hemen milletin ağzının suyu akıyor anlamıyorum. Delgado, serdar özkan on tane yıldıray eder. bizim taraftar hem yıldıray gibi basit futbolculara ağzının suyu akıyor hemde demirörenin transfer politikasını eleştiriyor. anlamakta zorluk çekiyorum ya | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |