![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ya fotosporun hakkını yemeyelim şimdi tuncay haberi ilk fotosporda çıktı sonra tuncaydan açıklama geldi demekki doğru habermiş.ze roberto yabancılar içinde bizim dertörenin ilk hedefi geçen yılda istedi alamadı banko yalan haber denmesi hoş değil | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sadece komik ya böle transferler bize gelmezzzzzzzzz glmicek tunustan felan slovakyadan rusyadan büyük topçuları izliyor ertuğrul bey ![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sol açık için bu kadar yaşlı bir oyuncu almaya gerek yok bence, buraya transfer edeceğimiz oyuncu ileriki senelerde de bize katkı sağlayacak biri olmalıdır.Hadi stopere alsan anlarım, ama sol açık için gereksiz olur bence...Kadleci'i sol beke alın, Tello'yu da önüne koyun çok daha iyi olur.Yedeğide Aydın olur işte... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ze roberto son dünya kupasında ön libero gibi oynadı.bayern münihte de banko oynayan bir adam . alınırsa cisse-ze roberto türkiye nin en iyi ikili ön liberosu olur. fenerbahçe yi bile geçeriz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ya kaç defa söyleyecegiz ertuğrulun yıldız oyuncu istemem diye demeci yok son günlerde futbol bölümünde ertuğrulun sakladıklarını açıklıyorum diye bir konu vardı onu okumuş olsaydınız böyle düşünmezdiniz transferleri ertuğrul yaptırmamış sadece tello ertuğrulun istediği oyuncuymuş higuain izlesin diye birini göndermiş higuain alınmış o yazıyı bulup okursanız daha iyi anlarsınız meseleyi | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | vay anasını sayın seyirciler adam amerikaya gitmeyip istanbula gelmek icin yardım istio hee ya amerikada alacagı para turkiyedekinin en az 2-3 katı egitim yasam saglık standartları cok ust duzeyde ama adam nolur esimi ikna edin die yalvarmıs resmen ya heber yapıosunuzda bari biraz destekli sallayın
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/60300-ze-roberto-gelirim-ama/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-04-2008 21:42 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |