![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
GELECEK sezon defans hattını mutlaka tecrübeli bir isimle takviye etmek isteyen Beşiktaş, Emerson transferinde beklemediği bir engelle karşılaştı. Gençleştirme operasyonu çerçevesinde Milan ile sezon sonu yollarının ayrılmasına kesin gözle bakılan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Beşiktaşlı yönetici Mario Berk’e kariyerinin sonuna geldiği bu zamanlarda ülkesine dönmeyi düşündüğünü söylediği öğrenildi. Berk’in kesin kararını vermeyen Emerson’u ikna etmeye çalıştığı belirtildi. ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | bu adamin alinmasi lazim gercekten ihtiyacimiz var benim favorim makalele ama buda olursa sorun yok benim icin cok iyi adam ama gorecegiz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | haberin başlığına bak pürüz var !! adamı aldıkta nerde oturacak ona karar veremiyoruz ![]()
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | zorr olmaz böle kaliteli transferlerr bizim alerjimiz var böle kaliteli adamlara teknik direktör gider bulur 1-2 tane dandik adam merk etmeyin
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() | Zor gelir, parayı bastırmamız lazım anca...3-3.5 milyon Euro'dan aşağı gelmez bu adam...Geçen sene Makelele'de gelmişti gündemimize, aynı tip oyuncuydu o da, hatta daha yaşlı Makakele.3.5 milyon Euro istemişti ve transfer yatmıştı, yine aynısı olur bence.Bide tabi bunun bonservisi var, hayatta olmaz yani bu iş...Bizimkiler 2-3 milyonun hesabını yaparken hele!.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | emersonu oynadığı hiçbir dönemde beğenmedim. onun yerine ya ze roberto ya makalele diyorum. emerson bence baya düz bir adam.hatta kazmanın önde gideni.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/60301-emerson-da-puruz-var/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-04-2008 21:43 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |