![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeşim ben onu bunu bilmem ucuz dediler geri gönderdiler.. eger alıncaksa süper bir yıldız alıncak reklam yapılcak bu kadar | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
azizLerin yaLnizLigi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaşmı kalkar üstünden .. güldürme beni hocam .. ronaldinho'yu Beşiktaş'a getirmen için takımı adama satman lazım .. Uçmanın alemi yok .. Gündemdeki isimlere bakarsan anlarsın daha rahat .. Millet Eto'o ile ilgileniyor biz Bursaspordan Egemenle .. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | defansin gobegine cissenin yanina makaleleyi almaliyiz bence forvet bakmamaliyiz bobo satilacaksa eger tek forvete donmeliyiz holosko tek forvetimiz olmali makalele cisse orta saha yapmaliyiz defansa inadina coloccini olmali edmilsondan biktim habire sakat bizde hic duzelmez o herif barcelona duzeltemiyorsa biz hic duzeltemeyiz sol backe adam almaliyiz genc olabilir bizim takima 2 tane daha tecrube lazim bunlardan biri makalele olursa super olur stoper adayimda thuram 36 yasinda ama bence bizde 1 sene bile oynasa super olur bu ikisi yeter bence su anda bu takim icin ama bunlari alacak yonetim varmi orasi ayri bir konu malesef
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/60549-bjknin-alacagi-yildiz-oyuncu-kim-olmalidir/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 02-05-2008 21:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |