![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #33 | ||
azizLerin yaLnizLigi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kalmadı da, öyle bişey yok ortda da zaten .. Bobo gitmek istiyor . Gitsin . Gudjhonsen gelmek istiyorsa, kaliteli adam, alınsın .. Bizde o yönetim varmı ? Ypok .. | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu haber dogrumu bılmem yoksa basının abartması olabılır daha lıg bıtmeden basın palavralara basladı ama umıdımız sonsuz gelırse super eyer gelırsede tek etmen buyuk bı ıhtımal taraftarımız dır
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Aynen bende bundan endişeliyim zaten bizim yönetim Bobo yu satarsa yerine ondan daha iyisini bırak onun gibisini alamaz gider dediğin gibi m.yıldız g.ünal falan alır.bu yüzden Bobo nun satılmasını hem istiyorum hemde istemiyorum.yerine en az onun kadar iyi bir adam alınacağını bilsem satılsın derdim
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #36 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu takimda bobo kalmali illede satilacaksa yerine gelecek 2 adam var benim icin valenciali zigic wolfsburglu grafite eger alincaksa bunlardan biri alinmali gudjonsenden daha iyisi var bizde holosko
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/60642-barca-nin-yol-gosterdigi-gudjohnsen-den/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-05-2008 14:50 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |