![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mehmet Topuz el yaktı ![]() Mehmet Topuz'un yüksek bonservis bedeli Fenerbahçe ve Beşiktaş'a geri adım attırdı. Sarı-lacivertliler yıldız futbolcu için indirim beklerken, siyah-beyazlılar ise istenen rakamı 'uçuk' buldu. Spor kamuoyundaki Mehmet Topuz bilmecesi dün de yanıtını bulamadı. Kayserispor’un, sözleşmeyi uzatma teklifini reddetmesi nedeniyle “anlaşırsak isteyen kulübe satarız” kararı aldığı yıldız futbolcu için Fenerbahçe Kulübü resmi bir açıklama yaptı. Sarı-Lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle bu oyuncuyu transfer etmek gibi bir düşüncemiz yoktur” denilerek, indirim beklendiği Kayserispor’a adeta duyuruldu. BAŞKAN İSTERSE ALIR Beşiktaş Menajeri Sinan Engin ise, Mehmet Topuz’un yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, “Elbette onu kadromuzda görmek isteriz. Ancak istenen rakamlar çok uçuk. Türkiye’de hiçbir kulübün böyle bir bonservis ücretini ödeyebileceğini düşünmüyorum. Ama başkanımız isterse alır. Bunun dışında başka bir şey söylemek şu an için mümkün değil” şeklinde konuştu. Kayesirsporlu yöneticiler de dün gelen teklife göre, yeni bir durum değerlendirmesi yapabileceklerini söylediler. Akşam
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/61837-mehmet-topuz-el-yakti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-05-2008 10:09 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |