![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hımm, yarı yarıya olursada iyi olur, bizim sesimiz çıkar ordada, evimizde gibi hissederiz inş...Bu maçı almamız gerektiğini düşünüyorum, aksi takdirde çıkacağımız 3. maçta çok gergin oluruz, panikleriz, istediğimiz oyunu oynayamayınca da kaybedebiliriz...Onun için bu maçta inş. şans yanımızda olur, Sthumperd yine gününde olur ve 25 sayı falan atar, bu sefer ona Apodacada destek vermek zorunda, bare bu sefer oynasın adam gibi...Kayaylan Nicevic'e de büyük iş düşecek, ribauntları Akatlardaki gibi vermemeliyiz, yoksa daha çok zorlanırız...Umarım her şey biz bizim lehimize olur da şu maçtan galibiyetle ayrılırız, hakemlerde çıksın adam gibi maçını yönetsin, başka bir şey istemiyorum... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | lütfen dev kartallar... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | artık kaya'nın biraz oynama zamanı geldi, sezon başından bu yana takım oyunumuzun en büyük özelliği pota altını çok iyi kullanmamızdı, kaya ve nicevic bu işi mükemmele yakın yapıyorlardı, son 2 aydır kaya'nın etkisiz oyunuyla bunu başaramadık, fb ülker, gs cafe crown ve onlardan ayırıyorum ama biraz da tt'un oyun yapısı dış şutlarına bağlıyken, bu alanda etkisizleşince maçı kaybederlerken biz hep takım oyunuyla doğru basketbol oynayarak topu pota altına indirmeye çalıştık, pota altı adamlarımızın özellikle de bizim için çok önemli olan kaya'nın formsuzluğuyla kaybedeceğimiz 1-2 maçla elenmek bize koyar, hadi artık oynama zamanı kaya... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | El amin ile tutku açık'ı durdurursak turu geçeriz.Finalde fenerle eşleşir şampiyon oluruz..
__________________ No one lives forever | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | @lepido size katılıyorum, Kaya eskisi gibi katkı vermeli. Ben ilk maçı kaçırdım; duyduğuma göre maçta Kaya sakatlanmış ve bu durum başarımını düşürmüş. Maça dönecek olursak,ben bir maç kaybetmeye razıyım; bu 2. maç olabilir. Hem heyecan artar; hem elersek tadına doyum olmaz. Genelde zoru seviyoruz biz. 3-1 almamız zor biraz... Hatırlarsınız ilk yarıda FB maçında, Solomon'u neredeyse oynatmadık bile. Kolay basket hiç vermedik. Bu da direnci yükseltti, savunma da sertlik arttı. Bu maçta da, aynı FB maçında olduğu gibi kolay sayı vermeyelim. Onların oyuncuları çok tecrübeli ve bir seri yakalarlarsa işler çıkmaza girebilir bizim için. İki takıma da başarılar ve iyi bir oyun seyrettirecekleri için şimdiden teşekkür. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Maç 18.30'da Ntv'de... Dev Kartallara başarılar , televizyon karşısında hop oturup hop kalkmaya, yüreğimin ağzıma gelmesine razıyım ama sonunda mutlu olmayı hakediyorum. Birkaç maçtır Cevher'i göremiyorum..? Bugün yine Apo kenarda beklesin , Dalmau 2 numarada daha çok iş yapar görüşündeyim. Telekom'un 3'lüklerine karşı Chase'e de ihtiyacımız olacak. Kaya'da geçen maçki gibi olmaz umarım...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/61986-potada-t-telekom-sinavi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 19-05-2008 11:44 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |