![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adam yeni sözleşme yapmayacağını söyledi beleş gideceğine bu sene satalım bnce
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi bir yedek oluyor işte
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen katılıorum hatta sunuda ekliyim eger mevlut gelmicekse bu sene sozlesmesini uzatsınlar ki seneye bedavaya gitmesin
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaaaa ben anlamıyorum kardeşim adam 90 dakka formasında igneucu kadar terlememiş yeri kalmayana kadar koşuyo mücadele ediyor defansı dagıtıyor özellikle 2.yarı takıma katkı saglıyo bide türk statüsünde oynuyo ne akla hizmet gitmesi isteniyor gittiği zaman kimi koycaksınız yerine diğer türk statüsünde oynayan bebbemi holosko nobre olmadan cokmu werimli olcak sanıyosunz nobre bu kadar defansı hırpalamazsa holosko ya boş saha yı kim açacak...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |