![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | içim burkuldu bu haberi okuyunca... inşallah koray ve ibrahim akın'dan da duymayız böyle haberler. Çok yeteneklilerse gitsinler avrupada oynasınlar. Türkiye'de böyle hareketler yapmak Beşiktaşımıza mesaj vermek istediklerini gösteriyor.
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
keh keh hürriyetin haberi: Kulübün resmi internet sitesinde, “Düzeltme” başlığıyla yapılan ikinci açıklamada, Burak'ın transferi ile ilgili yapılan yalanlamanın, bu oyuncu transfer ediliyormuş gibi algılandığı belirtilerek, “Açıklamamızda belirtmek istetiğimiz asıl husus, Burak'ın transfer edilmek istenmesi halinde, görüşmenin futbolcuyla değil, kulübüyle yapılacağı şeklindedir, ancak şu aşamada Manisaspor kulübüyle de bu futbolcunun transferi konusunda herhangi bir görüşme yapılmamıştır” denildi. Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a Trabzonspor'un talip olduğunu, görüşmelerin sürdüğünü bildirdi. Yaralı yaptığı açıklamada, Burak ve Selçuk'un transferleriyle ilgili durumun bu hafta içinde netleşeceğini belirtti. Fenerbahçe'nin Burak'a talip olduğu yolunda medyada haberler bulunduğunu hatırlatan Yaralı, şöyle dedi: “Oyuncularımız Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a Trabzonspor'dan resmi olarak teklif geldi. Görüşmeler sürüyor. Bu hafta içinde görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını umut ediyoruz. Başka hiçbir kulüpten kulübümüze, herhangi bir futbolcuya yönelik transfer teklifi yok. Bu hafta yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında genel kurul kararı alacağız.”
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ne sabrı be yahu.. Bu takımdan giden yıldız oluyor.. Bırak ibrahim akını burakı kovarcasına gönderilen diatta n. united'a gitti.. Bundan daha bariz örnek ne olabilir.. Tek kelime ile yönetim ve teknik ekip rezaleti..
__________________ Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz.. Tutsa da Çaktırmaz.. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Diatta yı taraftar olarak hangimiz istedikki yok efendim n.united a gitmiş bize yararı olmayan adam isterse gitsin chelsea de oynasın umurumda olmaz. Ben bizdeki haline bakarım gerisi beni ilgilendirmez. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İ.akına verilen şansın bu çocuga verilmediğini düşünüyorum..1.5 senede gönderdiler ve ilk senesi kötü değildi yarım sezonda şutladılar..i.üzülmez-ali tandoğan-baki(neyseki gitti) bu takıma ne veriyorda tutuyorlar burakın hiç değilse ii oynadığı 5-10 maç hatırlarım ama bu bermuda şeytan üçgeni ne yaptı???i.üzülmez denen takımıımızın kaptanı 10 yıldır orta yapmayı öğrenemedi ama ödüllendirilircesine kaptan yapıldı..Burak çok kaçırıyordu kazmalık yapıyordu ama üstüne gidilse ii bi kumaşı oldugunu(fizik yapısı-pozisyona girmesi ki bu onun oyun zekası oldugunu gösterir,sürati) Ortada bu örnekler varken (i.üzülmez)Hiç değilse bu sezonu geçirseydi BURAK diye düşünüyorum..Sonuçta biz bu takımda kimlere katlanmadık senelerce ve katlanmaya devam ediyoruz..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şans verilmez alınır arkadaşlar burak daha takımda kalabilirdi ama şansı kendi yaratacaktı yıllar önce sergen yenik olduğumuz bir maçta girmiş maçı çevirip kazanmamızı sağlamıştı şans böyle kazanılır işte burak manisada oynan 2-1 kazandığımız maçta kaybetti şansını fark atacağımız msçı zor kazandık şampiyonlar liginde bile oynattılar ama süründü resmen sen genç oyuncusun sahaya çıkıp varını yoğunu ortaya koyacaksın yerlerde sürünmeyeceksinn şans insana çok gülmez gülünce değerlendireceksin örnek tuncay adam gitti fener bitti bu sene carlos hikaye oldu adamdaki hırs kazanma hırsı buakta varmıydı tuncay şansını değerlendirdi ve fb takımda ilk 11 değişmez oyuncusu olduki fb kolay kolay genç oyunculara şans vermez versede 1 maçta siler atar bizim gibi yıllarca sabır etmezler 1.5 sene önemlidir bu 1.5 senedede çok ta şans verildi
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (22-05-2008 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/62040-burak-fenere-gidiyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 20-05-2008 18:37 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |