![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | 7 milyon Pound, 12-13 milyon Euro demek...Delgadoya bu parayı gerçekten veren varsa satalım, ama kesinlikle yalandır bence.Arsenal bu adamı istemez, ne yapsın Delgadoyu.Adamlar Nasriyi falan alır, niye Delgadoyu alsın?İngilterede top mop oynayamaz Delgado... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet aynen oyle italyan vatandaslığı var.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaaa arkadaslar giderse gitsin bizi kandırmaktan başka ne yaptı hangi macı kurtardı,ama kötüde deil yeri dolcaksa gitsin ama bizim yonetim gider yine bombaları alır,bizim yönetim tam bombacı yaaa böle bi yönetim görmedim... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sanırım haber doğru çünkü bugün en.wikipedia.org'da bende gördüm. Allahın izni ile giderse onun yerine en azından koşan bi futbolcu alınabilir. Örnek: Mika Vayrynen veya Edison Mendez bence 10 numaralı sistemdense 4-4-2 en uygunnu Mendez, Topuz veya Valencia tarzı bir futbolcu takıma kazandırıp iyi işler yapabiliriz. En azından Selçuk İnan bile gelse takım adam gibi top oynamaya başlar. Bobo yerine Klasnic'te gelirse ben Sinan Engin'i alnından öperim.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | keske 12-13 milyon € gibi bi para ediosa gonderseler ama yerine riquelmeyi almak sartıyla uzerine 2-3 milyon daha koyarsın boca kabul eder ama riquelme edermi orasını bilemem o bi gelse de alem topcu gorse ama riquelme nin turkiyeye gelme ihtimali %0.99 o olmassa cska dan daniel carvalho o olmassa gerci bu solicem hepsinden zor deco bi de mehmet topuz u alsak tam super olur mehmet topuz olmassa selcuk inanı alalım aynı tumer ve ilhan da oldugu gibi ugur inceman + selcuk inan artık orta sahamızın guclu olması lazım
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | delgado kendi çağında takılan bilekleri iyi olmasına rağmen bal yapmayan arı bence..bakın istatistiklere adamda hiç bişi yok giderse hiç kayıp olmaz böle para veren olacağını sanmam delgado hayatta premier ligde top oynayamaz isviçre türkiye danimarka gibi kalitesiz liglerin topçusu olur
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/62076-arsenal-delgadoya-kancayi-takti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 21-05-2008 18:18 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |