![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Eğer haber doğruysa, defolsun gitsin!..Bugüne kadar Beşiktaş'a ne vermiş, aldığı paraları haketmiş mi ona baksın ilk önce...Kabul etmiyorsa teklifi zorlamanın bir anlamı yok, yol ver gitsin... | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eğr haber doğruysa onun sonuda tümer gbi olacak
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | biz bu laflarin cok daha fazlasini baskasindanda duymustuk mac basi imza atarsa atsin bana kalsa 500 garantiyide vermem
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dogru soluyosun valla biz hiç oynamayan ruhsuz adamlara paraları bayılırız boyle takım ıcın herseyı veren tekmeye kafayı sokan adamlar oldugu zaman hem taraftar sevmez hemde yönetim üçü beşi hesap eder yazık bu adam 1 sene para almasa sesini cıkarmaz Allah'ına kadar mucadele eder cok sevdıgımız adamların parası 1gun gecıksın Fifaya gider bu mu sizin deger anlayısınız ki zan türkiyenin istisnasız en iyi defans oyuncusu hıc bosuna avrupada da aramasınlar onun gibisini bulamazlar bulurlar para varsa...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/62120-gokhan-zan-dan-ret-cevabi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 21-05-2008 21:16 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |