![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | güvenmemiz için bir sebep göster.kaç yıldır takımın başındalar ne şampiyonluk var ne adam gibi transferler.ben güvenmiyorum ne demirören e ne de sinan a. | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya adamla rsorunları vardır lekelemek için soylemişlerdir kesin yoksa adam oraya gelmeden kac sene italya liginde oynadı kotu olsa italya liginde 1 sezon bile kalmaz bence bızım aynen tumer metin olayı gibi biz nasıl tumerden hoşlanmıyorsak onlarda bua damdan hoşlanmamışlardır .. kotu olan adam italya liginde oynayamazzz
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 1-zago ile guinti de italyadan gelmişti o ligin kokusunu alan adam sert,mücadeleci ve oyunun defans yönünü(en kötü ihtimalle arkadaşıyla kafa kafaya çarpışmaz,duracağı yeri bilir) çok iii biliyor seric 5yıl da 111 maç yapmış 4 takımda oynamış 2-kleberson,ailton gibi yıldızlarda çok iii kariyerleri olmasına rağmen takıma istenileni veremeden gittiler 3-futbol takım oyunudur önemli olan her parçası işleyen bir takım yaratmaktır seric,zapotcny ve sivok yıldız futbolcular olmayabilir görev adamı olsun sahada takıma katkıda bulunsun arkadaşlarıyla iiii anlaşsın takımın oyunu 2 kat daha verimli olacaktır 4-lugano,edu,deivid,inamoto vs. bu adamlar alındığında ülkemizde kaç kişi tanıyordu bu tarz haberler medya da hiç yapıldı defansif gol rekortmeni olan oyuncu bile bu kadar ağır eleştrilmedi adam daha inönüye çıkmadan yazılanlar hayret edici bana göre 3 oyuncuda takıma faydalı olcaktır
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | ||
| Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | iyi topcu cikar umarim ama oyle yada boyle deliden kurtuluyoruz ya isde ona cok seviniyorum takim resmen butun sezon 1 kisi eksik oynadi hele hele Liverpool macindaki rezil futbol ve sonuca yuzde yuz etki etti oh be kurtuluyoruz | ||
| |
| | #6 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tam bize göre adam alalım
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | asıl bu basın komik kendileri haber yapmayıp forzadan bir üyenin pana formunda açyığı bir topiğ haber diye yayınlıyorlar zavallı basın kendileri araştırma yapıp bu adam nasıl demiyorlar gidip yunanlı gazetecilere felan sormuyorlar bir topiğe bodoslama dalıp haber yapıyorlar zavallılar bunlar
__________________ gidin ya d&d | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu kazmayı da aldık ya bide 4 yıllık ulan seneye nasıl göndercez bide 4 yıllık anlaşma yapmış gerizekalı sinan!
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | panalıların yorumlarından sonra bu adama nasıl ısınacağız acaba. gerçekten çok zor. adamlar vasat bile demiyorlar. ilk 5 maç fln bu adamın geleceğini belli eder. ilk 5 maçta birkaç hata fln yaparsa; basın aha işte biz dediydik fln olup adamın tepesine biner. ancak ilk 5 maçta, beklentilerin neredeyse sıfır olduğu bu adam biraz adam akıllı top oynarsa kendini kabul ettirir.ve öyle gider.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
| |
| | #10 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu nedir ya şaibeli oyuncular hep bizi buluyor pardon yönetim buluyor yetti be | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/62773-sericin-gidisi-bayram-yaratti/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 26-05-2008 17:15 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |