![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Best Model Of Besiktasforum.net 2008... Erkek Adaylar | |||
| yaralı_kartal | | 5 | 5,49% |
| 5İKTAS | | 8 | 8,79% |
| KaFKas | | 13 | 14,29% |
| daniel_clark | | 29 | 31,87% |
| R€D-D€V!L-1903 | | 5 | 5,49% |
| Bjk-Deniz | | 1 | 1,10% |
| gulcemal | | 17 | 18,68% |
| VeYsEL1903 | | 13 | 14,29% |
| Katılımcı sayısı: 91. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam veysel 0 mesajlı da oy verebilir yada farklı mesajlarda olanlarda verebilir artık bu mevzuyu kapatalım bu bir yarışma ve hepimiz arkadaşız bir buluşma yada farklı bişi olduğunda hep yüz yüze bakacağız artık herkes sukunete davet ediyorum umarım bunu anlayışla karşılarsınız tşk | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yaralı Kartal ve 5iktaş arasında kaldım ve 5iktaş'a verdim oyumu. Vatan millete hayırlı olsun... ![]() | ||
| |
| | #4 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar olur bole seyler bakın kızlar tarafındada atışmalar var gulup gecelım ....zaten onurun boyle sahtekarlığa ihtiyacı yok diğer onur olsaydı(x dream boy) o kesın yapardı veyselde bu tesadufu iyi yakalamıs paylasmıs art nıyet yok tek suclu demıroren o gerıyor bizi .....demiroren istifa ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #5 | |||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
koptum ya abi ya şimdi bu yazdıklarımdan sonra kıskanıyo falan olmasın . banane ya ne kıskancam ben kendimi biliom aynen demirören istifa nese ben çok konuştum .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Yönetim istifa ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| |
| | #7 | |||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
ve haklısın demirören istifa unutmadan kızların tarafında kavga yok yalan, iftira![]() | |||
| |
| | #8 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kü Oyum sana ![]() ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
| |
| | #9 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| |
| | #10 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |