![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | resmi sitede de yalanlanmıs http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=12656 | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkese selamlar bence çok iyi bir adam olsaydı bu yaşına kadar takımında kalmaz çoktan kaparlardı ya tutarsa hesabı transfer
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | resmi sitede yalanlandı..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | böle bi haberin yayınlanması bile ayıbımızdır yazıklar olsun bu yonetime bizi ne hallere dusurdu millet kanoute shevchenko dio biz hürriyet bebbe bratu yazıklar olsun yaa bole kötü transfer sezonu yasamadım.bari mehmet topuz mevlütü fln alsınlarda brz olsun gülelim 4 yıldır gülemez olduk | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 3 4 ay önce türkiyede milli takıma alınması gereken 3 önlibero olduğunu düşünüyordum olağan önliberolar dışında Galatasarayda o zaman yeni yeni oynamaya başlayan mehmet topal westel manisasporlu selçuk we de ankarasporlu hürriyet Selçuk İnan düşündüğüm wakitlerde bir milli maçta ilk 11de başladı daha sonra mehmet topalda beklenen performansı gösterdi we de sıra geldi hürriyete.. Herkes özer hurmacı özer hurmacı derken ankarasporun en yararlı adamı olduğunu düşünüyordum.Defans ile hücum arasındaki bağlantıyı iyi kuran ayağına hakim yerinde pasları olan sade bir futbolcu.Tam hatırlamıyorum ama 2000 li yıllarda ankaraspor 2.ligde oynarken ankarasporda oynuyordu we de şu anda 6 7 senelik iyi bir tecrübesi war.Alınırsa sakatlık gibi sorunlar sonrası iyi bir oyuncu we de yedek kulübesi için büyük bir kazanç olabileceğini düşünüyorum. Benim yorumun bu saygılar..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/62948-besiktas-hurriyet-ile-temasta/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-05-2008 11:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |