![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Ataman, yaptığı yazılı açıklamada, ''Bir sezon boyunca görev yapmış olduğum Beşiktaş Cola Turka takımı antrenörlüğünden, yönetimle görüş birliğine vararak ayrılma kararı aldım. Tüm ekip arkadaşlarıma, ilk günden son güne kadar bize destek olan Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Beşiktaş basketbol takımını Avrupa'nın ve Türkiye'nin önemli bir takımı haline getirmenin gururunu yaşarken, böylesine başarılı bir sezonu küçük detaylarla ve büyük şansızlıklarla kupasız kapatmanın üzüntüsünü de Beşiktaş camiasıyla paylaşıyor, bu sezon başlattığımız bu büyük hamlenin önümüzdeki yıllarda kupalarla süslenip, devam etmesini temenni ediyorum." dedi.
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu yonetim para vermezse bole dandik bi sponsorla devam ederse bole olur 5 kuruş veremıyolar hocaya başlarım futboluna oraya verdiğin parayı baksetbola verseler maaşlarını odeseler adam gibi bunlar olmazdı hoca doğrusunu yaptı bole dangalak bi yonetim olursa bole olur iştee başarılar ergin hoca arkandayız başka takımda olsanda
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Shumpert'i de yanında götürüyor..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tutamadık hocayı
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Saga sola birkaç tane lafım var.İlk sözüm çoğunuzun övgüler yağdırdığı t.özilhana gelsin arkadaş iyi beşiktaşlı ya, zamanında efes bjk serilerinde bizim taraftara yaptığı uygulama ve ezik efes maclarında eziklere yaptıkları geldi aklıma,şimdi de iyi bir takımı bozmak içinişe girişmiş kendisi sanki hoca kıtlığı var şimdiden shumpertide ayartmaya başlamış.. 2.sözüm yönetime onları eleştirmekten hepimiz değişik hastalıklara yakalandık Yıldırım demirören yeter.3. sözüm yeni koç adayımız ihsan bayülgene ntv yorumcusu olarak bjk maclarındaki agrasif tutumundan ve bjk düşmanlığından ne değiştide bjk koçluğu peşine düştün? ntv de kalıp fb ülkeri pof poflayıp doğuş grubuna şirin gözükmen daha hoş olmazmıydı? saygılarımla sayın bayülgen
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | EVET BASKETBOL RÜYASI DA BİTTİ BÖYLECE BİR DAHA BU KADAR HEYECANI YAŞAYAMAYIZ EN KARİYERLİ YERLİ HOCAYDI AYDIN ÖRSTEN SONRA O DA GİTTİ ŞİMDİ KİM ÇALIŞTIRACAK SERGEN YALÇIN MI ???
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |