![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #24 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ÇÖKMEYE DEVAM . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nereye düzgün yapıyor kardes basketide mahveden onlar uleb cupta gese gibi dandik bir takıma nasıl elendik adamlar aylardır paralarını almıyor .. baskan olacak bir kez maca gittigi yok fenerin kacakcı baskanı tenis macına bile giderken .. | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Moebius ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 2010 a kadar kupa yok malesef beyler az önce sinan engin ve yıldırım demirörenle konuştum ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yanmamak elde değil.Shumpert yada Nicevic giderse Beşiktaş Cola Turka'nın işi gerçektende çok zorlaşır.İnşallah gitmezlerde seneyede Beşiktaşımızı büyük hedeflerin peşindeyken izleriz. Koç olarak Ufuk Sarıca yada İhsan Bayülken'in adının geçtiğini duydum NTVspor'da...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63068-olacagi-buydu-zaten-shumpert-ve-sinan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-06-2008 09:53 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |