![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ondan evvelki maclarida sende izlemissindir gercekten cok etkisizdi. Bugün bende cok begendim. Herhalde tahmin ettigim gibi heycandan biraz kilitlenmisti. Eger heycanini tamamen yenerse cok büyük bir golcu olabilir. Begendim beee hemen alalim ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mevlüt mutlaka alınmalı henüz takıma gireli az bir zaman olmasına rağmen dün takımın en iyisiydi.Bütün ataklarda top mevlüte atıldı pozisyon üretsin diye Seviyoruz seni Mevlüt Usta umarım Beşiktaş'ımızda da görürüz ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok iyi oynuyor fransadan sonra gidecegi yer ing bence
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | süper bi çocuk.. inş. bu kez becerikli olurlar | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nerde o günler bolton espanyol gibi takımlar teklif etmis kariyerinin en gidebileceği takım bunlar besiktasa gelmez ama insaallah gelir
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya ben bu sene kurulan kadroya da ısınamadım bu çocuk gelirse hiç deilse biraz renk katar
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63112-mevlut-erdinc-icin-savas-cikti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-05-2008 22:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |