![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence de gercekden süper olur, daha 23 yasinda oda, 20 kez milli, uefayi kazanmis, dünya külüpleri hepsi onu istiyo, besiktas hatda biraz naz yaparsa 2-3 milyon da alabilir ![]() ama niye türkiyeye gelmek istesinki?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Öncelikle Vagner Love asla tek forvet oynayacak bir adam değil bunu belirtmek istiyorum, fenerbahçe alırsa tek başına oynatırsa Kezman'da yaşadığı sorunu Vagner Love'da da yaşar. Gelelim Vagner Love'a yazın izlediğim Copa America'da beni hayal kırıklığına uğratan futbolculardan biri.Bu adamın neden oynadığını bilmiyordum.Nitekim sadece 1 ya da 2 golle turnuvayı kapadı.Bu sene şampiyonlar liginde ve milli takımda izlediğim kadarıyla vagner love yanında nitekim daha uzun boylu bir forvet olduğu sürece iyi işler yapabilen çok sert şutlar çekebilen ki biri volkan'ı bayıltıyordu neredeyse bir isim.Yararlı olabilir.. Ama gelelim Bobo'ya Vagner Love'dan üstün yönleri fiziği ve kafa topları.bir takımda da zaten mutlaka uzun boylu bir forvet olmalıdır diğer forvete göre.Biz de holosko daha çok sprinter olduğundan yanına savaşçı kalıplı uzun boylu bir forvet lazımdır.Ve de bu Vagner Love olmayıp bizim buraya gelmemizde en büyük pay sahiplerinden biri olan Bobo'dur..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63186-besiktas-cskadan-lovei-istedi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-05-2008 09:40 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |