![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | mehmet topuz mevlüt erdinç caner erkin ve nuri şahini alsınlar 10 sene boyunca transfer yapmaya ihtiyacımız olmazzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #54 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | evet fenerin emre transferine en guzel cevap nuri sahin olur mevlutude alirsak yaninda tatlisi olur bide caneri alirlarsa cakamiz olurda nerde bizde bunu yapacak yonetim desem herkez dogru diyorsun der ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | caner ve mevlüt gelmeli cok ihtiyacımız var topuza hiç gerek yok bence serdar özkanı kazanmak istiyorsak..mehmet topuz gelırse serdar oynamaz o zaman hem de cok para caner ve mevlütü al başkann!!
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() |
Transferin gözdesi Mevlüt Transfer döneminin hızlı takımlarından Beşiktaş, kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam etmek istiyor. Siyah beyazlı kulüp, geride kalan sezonu ardından 3 yabancı 2 de yerli oyuncuyu renklerine bağladı. Ancak Beşiktaş yönetimi ve teknik kadrosu transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son iki gündür Borussia Dortmund'un Türk futbolcusu Nuri Şahin ile temas halinde olan siyah beyazlılar, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından (A)Milli Takım kadrosunda yer alan Mevlüt Erdinç'in transferini noktalamak için somut adımlar atacak. Bir süredir Mevlüt ve kulübü Sochaux ile temas halinde olan Beşiktaş yönetimi, bu oyuncuyu transfer etmek için Türkiye'den ve Avrupa'dan farklı kulüplerle yarış halinde olacak. Türkiye'den Fenerbahçe ve Galatasaray, yurt dışında ise İngiltere Premier Lig'inden Wigan Athletic, Bolton Wanderers, İspanya La Liga'dan Espanol Mevlüt Erdinç'i renklerini bağlamayı düşünüyor. 2009 yılında Sochaux ile sözleşmesi sona erecek olan Mevlüt'ten gelir elde etmek isteyen Fransız kulübünün ise bu oyuncunun bonservis bedelini Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası belirleyeceği öğrenildi. Beşiktaş'ın, Mevlüt için resmi teklifini de Sochaux'nun bonservis bedelini açıklamasından sonra yapması bekleniyor. Öte yandan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Nuri Şahin'in transferi ile ilgili bugün bir gelişme yaşanmadığını, Pazartesi'den itibaren bu oyuncu ile ilgili temaslarını sürdüreceklerini ifade etti.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu sahsim adina konusayim ben bu cocukta birsey goremiyorum sahsen tamam uzman degilim bu konuda ama futbol olarak birsey goremiyorum kontra atak futbolcusu gibi geliyor bana
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bende seninle aynı fikirdeyim. Çok fazla izleme fırsatım olmadı ama görüşüm budur. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63605-besiktasta-mevlut-harekati/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-06-2008 20:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |