![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sivok milli takımda yer alıyor haber karalama amaçlı
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | aynen katılıyorum medyanın bütün derdi beşiktaşla ayrıca şunuda yazim adam iyi oynarsa anasının ak sütü gibi helal olsun ben bu çeklerden çok umutluyum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayırlı oldu gibi bakalım | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | SERİA A DAN-UDİNESEDEN-ÇEK MİLLİ TAKIMINDA OYNAYAN OYUNCU ALIOSUN 3 SENEDE 5 MİLYON EURO OLAN FUTBOLCU ALMIŞSIN OLAY OLUYORTOTTNEHAM MODRİCE 20-30 TRİLYON VERİYOR AMA O TOTTNEHAM ALIR ADAM HAKETMİŞTİR....G..TÜ POKLU UGUR İNCEMANA 3 MİLYON EURO İSTİYORLAR AFFERDERSİNİZ BİZİM SİVOKA FAZLA OLUYOR BEN NE BEKLİYORLAR ANLAMIŞTA DEĞİLİM HEM KALİTELİ FUTBOLCU OLACAK,HEM UCUZ OLACAK,ŞÖLE YILLIK 500 MİLYAR+BONSERVİSİ DE TAKIMI İŞTEN ANLAMIYOR YA İYİ FUTBOLCUYU UCUZA VERECEK ADAM GELECEK ÖNLİBERO OLMASINA RAĞMEN 10 GOL 20 ASİSST YAPACAK BEKLENTİ BUDUR BİZİM ÜLKEMİZDE...AMA BAKIYORLARMI BAŞARILI TAKIMLAR KAÇ PARA HARCAMIŞLAR...FUTBOLDA ÜCRETLER NE KADAR ARTMIŞ ONU BEĞENMİYORSAK ALT YAPIYA YÖNELECEZ O ZAMAN ALACAZ 17-18 YAŞINDA GENÇLERİ 3-4 SENE VADELİ TAKIM KURCAZ..SABREDEBİLECEKLER Mİ? AMA ONDAN SONRA BU NASIL TAKIM?? BÖYLE FUTBOL OLUR MU ?? DERLER...BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM GERÇEKTEN...(GEÇEN SENE TELLO DA OLAY OLMUŞTU SONRA R.CARLOSTAN DAHA FAZLA İŞ YAPTI..SİVOK DA ÖYLE OLACAK İŞTE)
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu 90sbjk03 tarafından (03-06-2008 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu para 4 senenin toplam maliyeti arkadaşlar bir anda elden çıkmış 8 milyon euro falan yok ayrıca bonservis bile taksitler haline ödenecek. Umarım bu paralara değecek bir transfer olur
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayırlı olsun iyi oynayacak göreceksiniz bizim aldığımız her oyuncuya bir kulp bulunuyor zaten fb bu oyuncuyu alsa çeklerin en iyi oyuncusu olurdu emin olun burada forzada oyuncu hakkında açılmış bir topik var oyuncu hakkında bilgi veriyor: Forza Beşiktaş Forum - Konuyu görüntüle - Sivok hakkında eşsiz yorum... konuyu tam açmıyor ama formu gezerseniz görürsünüz
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (03-06-2008 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |