![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ön libero olarak alınsın cissenin arkasına.Cisse daha önde oynamalı.Artık dünya çift ön liberolu sistemi benimsedi mesela chelsea olsun barca olsun orta sahayı cok kalabalık tutup 4-5-1 varyasyonlarını oynuolar.Bizde de edmilson cisse oynamalı.Arkalarınada yabancı bir sol bek mesela Atouba ve birde stoper Meite olabilir alınsın gelecek sene baya iş yaparız.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bencede çift ön libero oynamalıyız artık.Edmilson alınırsa harbiden çok iyi bi transfer yapmış oluruz.
__________________ | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ezikler de cift önlibero oynatiyor ve ezik olmalarina ragmen basarililar ama Edmilson sanki bana eski Edmilson degil gibi geliyor. Bir baska forumda bir Barcelona taraftariyla yazistim adam sakin almayin,yavasladi ve agir oynuyor artik diyor!! Tabii Cisse den gene kakt kat iyidir ama avrupada daha basarili olmak istyorsak cift önlibero oynamamiz lazim.
__________________ The Champion was born in 1903 | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/57968-edmilson-bombasi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 05-04-2008 09:47 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |