![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Nuri mi Yıldıray mı deseler Nuri derim, tamam Yıldıray da çok iyi bir oyuncu ama Nuri çok daha genç, bizde iyi bir performans gösterdi mi yine büyük kulüplerin gözdesi olur, transfer teklifleri yağmaya başlar...Yıldıray gelirse belki sorun da olabilir, Delgadoylan yan yana oynayamaz bence, oynarsada tek forvet oynarız, bu tek forvet Holoda olmayacağına göre Holoya yazık olur...Her bakımdan Nuri daha iyi gibi geliyor bana, umarım alabiliriz, yönetim kedi olalı bir fare daha yakalar... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Moebius ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bencede. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne delgadosu aga ya sen tek başına delgadonun bu sene hem ligde hem uefa da takımın orta saha gücünü kaldırabilceene inanıon mu sence delgado tek başına 10 numara bi oyuncu mu sence...tamam kötü bi oyuncu diil belki ama tam bi on numara da diil...istikrarsız ayrıca...orta saha ya 10 numara kesin gerekio bence bu nuri de olabilirdi yıldıray da tam bi 10 numara bence... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yıldıray abimde yakı$ır BEŞİİKTAŞIMIZA.....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kadro genisligi lazim bu takima nuri yildiray ve topuz bu ucunden 2 sinin alinmasi cok iyi olur topuzla nuri favorilerim artik herkeze besiktasin burda oldugunu yikilmadigini gostermeleri lazim bu sezon bu takima sampiyonluk lazim baska caresi yok
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() |
![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nuri şahin gelmedi yıldıray hiç gelmez bence bu haber gene balon artık beşiktaş a hiç bir iyi futbolcu gelmek istemiyor ne dedinin bilmiyorum ama şuanki kadromuzdan bobo,delgada,tello,yu falanda verirsek onlardan başka iyi adam alamayız elimizden kaçırmayalım biz bu adamları ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/64150-besiktasta-rota-yildiray/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-06-2008 18:49 | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-06-2008 07:40 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |