![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
babam sağolsun ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zafer biryol murar hacıoğlu kemal arslan ve burak yılmaz sonları aynı
__________________ O Gece Bu Sene | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç ama hiç üzülmedim doğrusu, tersine sevindim... Umarım ezikbahçe'nin teknik direktörü fazla sabrederde bu adamı sürekli ilk 11'de görürüz. (Büyük bir ihtimallede ezikbahçe Fatih Terim'le anlaşacak ve göz yumacak) Gerçekten iyi bir adam almışlar. (Ama rakip takımın defansı için) ![]() İbrahim Akın'ı alsalardı o zaman üzülürdüm. Burak'ı almaları iyi olmuş ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ohh ohh ne kadar üzüldüm ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigana döneminde ligin 2.yarısındaki 17 maçta neredeyse tek olumlu hareketi olmayıp, bir fenerli misali tigananın oynatmakta direttiği bir adamdan bahsediyoruz. fenere gitmesi bizim açımızdan çok iyi oldu. bu adam patlayacak die bekleyenler görürler. bu adam anca ellerinde patlar.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | birazda ezikler saç baş yolsun bu buraktan topçu olmazz gördük manisada gol kaçıra kaçıra küme düşürdü takımı ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Göreceksiniz.. Bu adam oynayacak.. Beşiktaştan kovulurcasına giden adam ts yerine elbet fenerde oynamak isterim der.. ne bekliyorsunuz.. "yahu kusura bakmayın benim beşiktaş aşkım var orada oynayamazsam futbolu bırakırım" demesini mi? Adam ekmek parasını kazanıyor istediği takıma gider.. Bence şans bulursa değerlendirir ve bize "ah ah" dedirtecek.. ( Ayrıca rakip takımı küçümser kavramlar kullanan arkadaşları kınıyorum.. ) Futbol dostluk sevgi ve kardeşlik olmalı..
__________________ Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz.. Tutsa da Çaktırmaz.. Konu EsKiyA tarafından (08-06-2008 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/64230-burak-yilmaz-eziklerde/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-06-2008 16:12 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |