![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne hali varsa görsün ezikler de hayrını görsün dermişim ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence bu konun bizin formda isi olmamali bize ne eziklerden kimi alirlarsa alsin alsdilarda ne oldu gecen sezon hakem hatalari oldugu halde ayni puanda ligi bitirdik artik sikildi veriyor bu ezuiklerin konusu bu formda.bilmem sizler ne dersiniz | ||
![]() |
![]() | #43 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burak hic bir yerde görüntülenmemesne ragmen gece hayati var denildi ve taraftar buna inandi. serdar görüntüleri olmasina ragmen taraftar buna hic bir tepki vermedi bence cok yanlis bir davranis. bencede burak trabzonu secseydi daha mantikli olurdu ama belkide hic beklenmezken fb de cok basarili olabilir. ama henüz fb buraki aldik diye aciklamadi yoksa ben mi görmedim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/64230-burak-yilmaz-eziklerde/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-06-2008 16:12 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |