![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | alamazsın die bişi yok ya ben böle saçma bi düşünce görmedm tmm yönetim aptal felan ama burda söz konusu takım beşiktaş oluyo amma küçük gördün ya udinese kimdir ya italyada sıra takımı biz beşiktaşız o kadar da deil ne kadar yönetim beceriksiz de olsa parayı bastırırsan koşa koşa gelir
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | .......................Rüştü..................... Serdar........Sivok........Zapo......Seriç Serdar....Nuri / Veli.....Gökhan.....Tello ............Holosko....Eren / Mevlüt....... Göze hoş geliyo.... Hem de baya hoş geliyo... Bobo (gitmezse) ve Delgado da (Cisseyi saymaya gerek yok) ekstra güzellik Konu japsec tarafından (12-06-2008 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | çok yararlı bi transfer olr bzm için..
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/64592-kara-kartal-gokhana-kanat-acti/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 11-06-2008 16:34 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |