![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şu milliyet kadar beşiktaş düşmanı başka bir gazete daha var mı?
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hepsi toplansa bir milliyet etmez.Beşiktaşla ilgili nekadar olumsuz sorun çıkartıcı haber varsa milliyetten çıkar.Birde işin yolunu bulmuşlar yollamışlar mehmet çiftciyi ispanya ya buna benzer kişileri başka yerlere haberlerinide hep dış kaynaklı yapar uyanık milliyet.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ayy şöyle heryere rezil oluyoz ya daha ne diyim.Gelmiyosa gelmesin be.Bu ne ya.Yok korkuyorum.Yok bilmem napıyorum.Gelme korkuyosan.Gerek yok !
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Rezillik falan yok ortada. Bu çocuk messinin celsinhonun andersonun vs. olduğu turnuvanın en büyük yıldızı seçilmişti. Bundesliganın ve milli takımın da en genç golcüsü ünvanlarını elinde tutuyor. Eğer "aman çok uzadı uğraşmayalım" mantığıyla transfer yaparsak bir daha alabileceğimiz en kaliteli oyuncu Tuna zümcü olur. fb alexin carlosun peşinden 3er sene koştu. Ya da Carewin bize geldiği günün sabahında tvde "Carew Beşiktaşı istemiyor" haberleri çıkıyordu. kimsenin gazına gelmeden işimize bakmamız lazım. Nuriyi alırsak bütün rakiplerin içlerine oturacağına da emin olabilirsiniz. Nuriyi uynatabilirsek çünkü Arda G. Gönül vs. hepsi yalan olur. | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu Iranli`ya Komisyon vermemek icin belki Nuri ile anlasildi dogrulanmak istenmiyordur. Yani Haziran veya Temmuz sonunda Menejer ile Kontrati biten Zapo`nun durumu gibi olabilir. Beklemekte fayda var, bence Nuri Sahin Besiktas`a kosa kosa gelir, ama sanirim bizim Sinan bu Iranli Menejeri devre disi birakmak istiyor. Ilgilenmese Borsa`ya bildirmezler ilgilendiklerini, ben gelecegine inaniyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/64722-reza-fazeli-nuri-kesinlikle-besiktas-ta/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 12-06-2008 17:49 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |