![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | DURUN ORADA BİRAZ DEFANS DEĞİŞSİN DEDİYSEK O KADAR DEĞİL OYNAMASA BİLE İYİ BİR YEDEK TORAMAN HER NE KADAR DENGESİZ OLSA DA SAHADA HERŞEYİNİ KOYAN BİR FUTBOLCU ŞİMDİ ONU SATARSANIZ ORTALAMA 15 GÜNDE İYİ BİR ADAMI ANCAK ALIYORSUNUZ KALIRIZ STOPERSİZ ..TUNALARA KALIRIZ..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kalması gerekırrr hersey para degılıdır baskanımmm bazen menfaatelrrde onemlıdırrr
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 5 milyona salkeye kakalayabilirsek super olur aslinda hem toramaninda onu acilir belki
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | toromanmı geçin kardesim trabzon maçıcı hatırlarmısınız hiç yoktan yere kırmızı kart yedı herkez alkıslarken onu ben onu yuhaladım tartıstıgım taraftar arkadaslara ıstanbul macının sonucunu bekleyın gorursunuz dedım ve dedıgım cıktı sen toroman benım OĞLUM kadar BEŞİKTAŞ lı olamazsın git artık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/64935-toraman-schalkeye-gidebilir/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 14-06-2008 15:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |