![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bende gokhan inleri cok begendim arkadasa katiliyorum adam dinamo gibi kesinlikle alinmali bi de avusturyada umit var o da yetenekli bence | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam 31 yasında yani haginin geseye geldigi yasta.sergen hala oynar diyenler var yası 36.ayrıca h.yakının 3 macını izledim.delgadonun en iyi oynadıgı maclardan daha iyi oynadı hemde ustuste 3 mac ne diyim zevkler ve renkler olayı sana gore oyle bana gore boyle.hem bonservis sorunu olacagınıda sanmıyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Eren'in Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu haberleri hat safhada. Bizimkiler transferi basına sızdırdıkları için gerçekleştiremiyorlar. Sinan Engin bayağı bir reklamını yaptı. Transfer etmek istedikleri her oyuncu da problem çıktı. Sessiz sedasız iş yapsalardı kolaylıkla bu transfer biterdi. Ne yazık ki Sinan Engin basında yer bulmayı sevdiği için, basında yer bulmak adına Beşiktaş'ın menfaatlerini hiçe sayıyor. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hepsinden once hakan yakın super olur adam tam bi 10 numara gole yakın bence bizim 2. sergenimiz bile olabilir gerci kimse sergen gibi olamaz ama bu sergenin daha profosyoneli gokhan inlere gelince super olur ama udinesse cok para ister eren icinse bence alınırsa forvet hattımız daha guclu olur ama oncelikle hakan yakın keske gelse seneye cunku her sene oldugu gibi 50 civarı mac yapıcaz ve bu macların ne kadarını delgadonun kaldırabilecegi supheli nuri sahin ve yıldırayıda hic istemiorum
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | doğru sölüosun kesin onlar gelsin
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DELGADO VARKEN YILDIRAYI NABALIM BİZ AYDIN VAR BİZDE ERENE DE GEREK YOK BENCE GÖKHAN İNLERDE İMKANSIZ ZATEN EDU GELİRSE GEREK YOK
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bu hakan gsde abisi fbden kaçıp gittiler annesi her işe karışıyor derdiyok için fb anlaşmış diyor gazeteler ben bu ereni sevmedim milli maçtan sonra ayrıca çok iyi olduğunu nerden biliyoruz ki şu altayda oynayan adem vardı oda 20 yaşında bence o kadar para veripte ereni alacağımıza ümit milliolan ademi geri çağıralım biz kendi evlatlarımıza güvenmiyoruz benim seyrettiğim kadarıyla adem baya yetenekli Mevki : forvet Doğum Yeri: Hopa Doğum Tarihi: 30.08.1987 Beğendiği Tk.: Beşiktaş Oynadığı TakımlarBeşiktaş, A.Sebat Hedefleri: Önce Beşiktaş, sonra Avrupa bırakın derdiyoku kendi beşiktaşlı olan para için değil forma için oynayacak oyuncular lazım bize adam sabır edip milli takımı bile beklememiş
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (17-06-2008 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tamam erenin boyu daha uzun ama benim kızdığım nokta 5 milyon da verilmez fb vs araya sokup fiyat arttırıyorlar bu yüzden karşı çıkıyorum bide milli maçta sevmedim hareketlerini çirkefce hareketler yaptı hamite tekmeler vs...
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (17-06-2008 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/65173-yildiray-nuri-out-h-yakin-g/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-06-2008 22:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |