![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Mehmet Yıldız ![]() güldürmeyin ya
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizim forvette yıldızlarımız zati far biz savunmaya alalım
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
GoLcu GoLcu goLcu .. aLıyoLar sansTa vermıyoLar enteRasan Bi şeKilde.. Defans ResMen bagırıyooooo S O S !!! hala Bi mudaHeLE yok ... RakıpLerimiz BabtistaLar ronaLdoLAr iLe Söz KEsTi Diye Manset oLuyo BEŞİKTAŞIM ise anaDoLu takımLarının yıLdızLarıyLa .. OFFFF OOFFF | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewet soyadı yıldız ama kendisi beşiktaşın yıldızı olacak kapasitede değil | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu abicim bu ligin tepesinde sivas sporu tek basina tutuyor bu adam nasil alirsa besiktas yaziklar olsun genis kadrodan zarar cikmaz alinabiliyorsa alinsin tabi tutupta 5 10 milyon euro vererek degil uygun fiyatlarda alinabiliyorsa alinsin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | geriden baslayin onarmaya nereye kadar gordon oynuyacak | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu yönetim beni hasta etti,3 tane kaliteli defans bir orta saha alin parmiz cepte kalsin,bunu hala görmüyorlarmi off off
__________________ ben bir basbelasi,uslanmaz bir karasevdaliyim,haksizliga vefasizliga karisi basi dik bir dadas,dinime imanima sapina kadar BESIKTAS liyim! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |