![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | katılıyorumm
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu adamı artık sevmiyorum. Keşke satılsa. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beşiktaş ile yollarını ayıracağı ileri sürülen milli oyuncunun, EURO 2008 sonrası yapılacak teklife 'Evet' diyeceği dile getirildi. Transfer görüşmesini EURO 2008 sonrasına bırakan Gökhan Zan, Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmüyor. Mali sorunlar yüzünden yönetim ile arasının açık olduğu iddialarını yalanlayan milli futbolcunun yakın çevresine, "Beşiktaş benim yuvam. Avrupa'nın çok önemli kulüplerinden teklif almadığım müddetçe biraz daha fazla para için
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iiii kalır ah bide sakatlıkları olmasa daha iii | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | demek zorunda....
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
ENGİN ALBAYRAK Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin'in “Euro 2008'den sonra gelip imza atmasını bekliyoruz” dediği Gökhan Zan'dan müjdeli haber. Transfer görüşmesini Euro 2008 sonrasına bırakan milli futbolcunun yakın çevresine Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak bakmadığını belirterek, “Benim istediğim rakam ile kulübün önerdiği arasında büyük fark yok. Ünlü kulüplerden teklif almadığım sürece para için takımı terk etmem. Şampiyona sonrası anlaşacağımıza inanıyorum” dediği öğrenildi. Beşiktaş, Hamburglu Olic'in ardından Klasnic'ten de olumsuz yanıt aldı. Hamburg ile sözleşmesi biten ve bonservisi 5 milyon euro değerindeki yıldızı bedava almak isteyen siyah-beyazlılara menajerinin teşekkür ederek, “Klasnic yine Almanya'da oynamak istiyor' dediği öğrenildi. Siyah-beyazlılar bunun üzerine Real Betis'ten Edu'nun menajeriyle görüşmelerini hızlandırdı. Bu arada Beşiktaş yeni sezon için yarın Ümraniye Tesisleri'nde topbaşı yapacak. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Aklı başına geldi
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Öle yada böle Gökhan'ın Gitmesi beni üzmez ama kalması memnun eder..
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/65757-zan-kalici-gibi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-06-2008 18:55 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |