![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aman ne müjdeli haber talibi çıkmayınca tekrar beşiktaşa kaldı beşiktaştan büyüğünü bulamadı ben olsam önceki teklif ettiğimden daha düşük teklif ederim kabul etmesse uğurlar olsun beşiktaşı elinde oyuncak sandı zaten sürekli hata yapmaya başladı
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ona ne oluyorki, yeşil ışığı yakması gereken bizim olmamız lazım, adam ne yaptıki Avrupa Şampiyonasında, bide değerini arttırıp Avrupaya gidecekti, pehh!..Anlaşırsak çok az bi paraya anlaşalım, Sivok bile 800 bin € alıyormuş, o bir yabancı bide, G.Zanlada ona göre anlaşalım, maç başına anlaşılsa çok daha iyi olur tabii...Bide Klasnic Hamburg'un değil W.Bremen'in oyuncusu, W.Bremenle sözleşmesi bitiyor adamın... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kim ne derse desin.. Benim açımdan Gökhan iyi bir futbolcudur.. Kimi Cam adam der kimi müzmin sakat.. Ruh sağlığı iyi olan bir Gökhan her zaman faydalı olur.. Umarım kalır..
__________________ Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz.. Tutsa da Çaktırmaz.. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhanın faydası olacağına inanmıyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/65757-zan-kalici-gibi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-06-2008 18:55 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |