![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ne yildizindan bahsediyorsunuz anlamiyorum. takim iyi diri yedekler iyi. orta sahanin saginda ve oyunkurucu mevkinin yedeginde bir sorun var okadar. ben defansinda bu sene daha iyi olacagini dusunuyorum. abartmayin lutfen. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | takımın bu haliyle iyi şeyler başaracağını düşünenlerdenim..aslında konuyu açan arkadaşın bazı fikirlerine katılmamak mümkün deil..yani yabancı bir star oyuncu takım içinde etiket olur..bir show sonuçta futbol..sadece show amaçlı deil tabi ama güzel futbolula da BEŞİKTAŞ a faydası olacak bir star kim istemez ki..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bi kere bobo gecen sezon bi devrede 9 gol attı ama beşiktaşımızın en hedefsiz zamanında attı bu golleri yani hedefi olan ve avrupada oynayan bi zamanda deil hatırlayın 2004 2005 sezonu 2. yarıyı kimseye yenilmiyoduk ama hedefimizde yoktu rahat cıkılıyodu maclara onun icin bobonun o zaman yaptıklarına bence bakılmamalı görcez bakalım seneye ne yapcak
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #27 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
demişinki yönetimde para yok.benmi bitirdim kardeşim paraları.abuk sabuk futbolculara paraları benmi döktüm.2 maç iyi oynadı diye bobonun bonservisine 500 bin dolar yerine 2 milyon dolar benmi verdim,Franı bedavaya benmi bıraktım,klübün başına ailtonu benmi musallat ettim. bu kafalarla daha çok bobolar gelir çok bobolar gider.bobo gibi alt yapıda birçok futbolcu var.sen o futbolcularını 500 milyon ücret verip,boboya bonservis 2 milyon dolar verirsen yuhhhh derim. | |||
![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ayrıca yazıları baştan sona okumadığını görüyorum.futbolda etiketten bahsetmişin.var kardeşim.o etiketli futbıolcuyu getirdiğin anda 2 yılda forma satışlarından zaten paranı amorti ediyorsun.bunun cm oynamaklada alakası yok..futbol bir endüstri ve ayakta kalmak istiyosan iyi bir şekilde kurumsallaşmalısın. ama sen halinden memnunsan sana sözüm yok ben gider İ.toraman,kleberson,delgado forması alırım kardeşim.Baki bobo size kalsın... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |