![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
mesela burdada yazmıstıım
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tamam yıldız şartta bence bi futbolcu forma ve ürün satışlarını arttıracaksa hiç arttırmasın çünkü beşiktaş markası bütün futbolculardan değerlidir. genç ve yetenekli futbolcuları bulup türk ve dünya futboluna armağan edebilecek bi hocamız var ve buna destek şart. 9 tane alt yapıdan oyuncu var şuan kampta bunu unutmayın hangi hoca yaptı bunu destek herzaman sürmeli
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beyler biraz mantıklı olalım yaw, ne yıldızı, yıldızın warmı derdin war, eğer bir ülkenin başta medyası olmak üzere futbolun içinde olan insanları yıdıza karşı değişik bakıyorsa, yani çok çabuk övüp yine çok çabuk yerin dibine sokuyorsa, yıldızın burada işi yok.Ancak burada yıldız haline gelirse tutarlar adamları, o yüzden hiç bu tartışmaya girmeyelim.Hem birazcık gerçekçi olursak allah aşkına gerçek, herşeyiyle mükemmel ve de sorunsuz bir dünya starının bu ligde ne işi war yaw............... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ewet Benden Pes :d
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
ben yıldız oyuncu alalım derken bazı arkadslar ne yıldızı dıyodu sımdı herkez rıco gelsın dıyo ben sıze bundan bahsettım ama anlamadınız not:mute senınkını rasgele aldım dırek senden bahsetmıyorum ok c ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence olur neden olmasin takim oyunu oynadiktan sonra,real madríd de yildizlar toplulugu ama bi halt yiyemiyolar,tamam Fransa ve Italya da yildizlar takimi ama takim oyunu oynayarak buralara geldiler,takim oyunu oynamazsan hic bisey beceremezsin,bu benim düsüncem kimseyi baglamaz!!
__________________ | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |