![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar sıkıldım artık utanıyorum bu yönetimden beşiktaşlı olduğu içn en çok istediğim bu takımda mehmet topuz, eren derdiyok birde nuri şahinin alınması ama şimdi etooo yuda alsalar ronaldinyoyu da alsalar gözümde sıfırlar | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyi adam ama umarım 12 milyon Euro vermezler çünkü Türkiye'de o paraya adam yok......kaldıki o paraya Avrupa2dan 10 numara 1 transfer patlatabilirler ama işi bilmek lazım oda ayrı bir konu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Rakipler nasıl transfer yapıyo merak ettim gerçekten.. Bi tanesinde henüz transfer yok bildiğim kadarıyla hoca dışında.. Öbüründe emre , burak ve ırkçı dede... Ama rakipten kastın başka takımlarsa onu bilemem tabi.. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Az kaldı basın kolpa yaza yaza getirecek yakında ha gayret ![]() | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ispanya miili t. forveti guiza geldi diyolar emre mi iyi sivok mu .... guiza adam ispanya gol kralı.... burak da ordada patlarsa hiç şaşmam... trabzonu da görüyoz gökhan ünal selçuk egemen filan onlarda coştu....o kadar adı çıkan topuz u bari getirmeleri lazımdı..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ ÇARŞI rule the world. Beşiktaş fo' life... | |||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/66229-mehmet-topuz-a-az-kaldi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-06-2008 21:05 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |