![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
Ç@rşı M@nisa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | italyan bi hoca ile anlaşmışız.ayrıca niceviçde takımda kalacakmış.bu haberler iyi.ayrıca aldığımız oyuncular geçen seneki türk oyuculardan daha iyi.bu kadroya 3 tane iyi yabancı eklenirse yine iyi bi ekip kurarız. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa nerden duyoyorsunuz ben o kadar takip ediyorum bi ayrılan sinan ve ergin ataman bide kaya başka duymadım yani kaya yıda geçen seneki olaydan dolayı tahmin ediyorum henüz kimse resmi şekilde ayrılmadı coch ve sinan hariç
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayırlısı neyse o olsun ınsallah oynaylar ama yasemın horosan gerı gel dı bu ulkeye hemde gs ye yonetım sessız kaldı buna ayıp ya
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #15 | |||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #18 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya sen iskeleti koruma sonrada transferlerden başarı bekle valla geçen seneki kadroya tak viye yapılsaydı bu sene kimse geçemezdi şansızlık telekoma takıldık finalde biz olsydık o ezikleri yenerdik benim umudum yok ama hayırlısı | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | her sene aynı olay!!! basketbolda sürekli revizyona gidiliyor başarısızlıkta bi şekilde kabul edilebilir fakat başarılı bir kadro (bu sene kupa alamayışımızın tek sebebi yönetim) niye bozulsunki anlamak imkansız bu sene play-off a zor gireriz ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/66394-basketbolda-yeni-oyuncularimiz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-07-2008 10:49 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |