![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #13 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kaynak nedir?topuz haberleri yalan gibi | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | topuz ıyı olur ama necatıyı alırsa bu yonetım aldıgım kombıneyı gerı ıade ederım ve uzerımde gunluk hayatta gıydıgım bu formamı cıkarırım adam gıbı bı yonetım gelene kadar da gıymem ulan be optık abı ıyıkı gıtmıssın be bu kahpe dunyadan en azından bunlarıda gormezdın YAKISMAMIS SANA ELBISEN BUYUK SANKI IKI BEDEN
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | burda ne söylemek istediğini daha açık yazarsan sevinirim amcacım ne alaka gs nin atıklarını toplamak deyiminin anlamı herkes istediği kulüpten işine yarayacak futbolcu varsa alabilir ama bu ifadeler hiç uygun olmadı | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Alabilliyorsanız tabiki M.Topuz u alın
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şu manisaya hiç sempatim kalmadı. hakan balta, burak yılmaz, selçuk inan gibi genç ve en başarılı oyuncularını cüzi paralar ve paf takımlarından takaslarla gs fb ve tsye sattılar. Bize gelince ki holosko transferinden o kadar hukukumuz var, Uğur için kaç aydır uğraştırıyorlar. Hayır o adam eninde sonunda bize gelecek bari adam gibi yolla da kampa yetişsin değil mi? | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/66561-ya-ugur-ya-topuz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 02-07-2008 10:27 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |