![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hala erkek basketbol takımının gelecek yılına iyimser bakabiliyorsanız tebrik ediyorum sizi, ünlü bir yabancı koç ve iyi adamlarla gelecek seneye yüksek hedefli bir kadro kurulma amacı güdülseydi ergin ataman bu kulüpten niye gitmek istesin ki, genelde her olaya iyimser bakabilirim, hatta biri bana çıkıp "futbol takımı açık ara şampiyon olacak ve uefa şampiyonu olacak" desin, olabilir derim ama erkek basketbol takımının en büyük hedefi play-offlara kalmak olacaktır gelecek sezon, dahası yok bu işin, boşuna umutlanıp kendinizi üzmeyin derim ben... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyimser olan bizim yönetim, Dünya Yıldızı alacağız diyorlardı geçen gün ama ortada para yok ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu yönetim varken ben daha umutlanmam zaten abi...Geçen sene o kadar umutlanmıştım, şampiyonluktan emindim, yönetim saolsun her şeyin içine etti...Geçen sene şampiyon olamadıysak daha hiç olamayız zaten...Bu yönetim Kobe'yi getirse dahi ümitlenmem, 2 gün sonra gideceğini bildiğim için... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/66569-coach-arayislarini-surduren-besiktas-boniciolli%B4de-karar/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 02-07-2008 15:23 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |