![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanmıyorum cidden gitmesi gündemde olan bir Futbolcu Kaptan ilan edilmez herhalde.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kulübümüz’den Açıklama 06.07.2008 14:39 Milliyet Gazetesi’nde bugün, İspanyol gazeteleri kaynak gösterilerek yer alan “Delgado Uçuyor” başlıklı haber gerçek dışıdır. Futbol Takımımız’ın kaptanı Matias Emilio Delgado ile ilgili Kulübümüz’e gelen her hangi bir transfer teklifi bulunmamaktadır. Kulübümüz, Delgado’nun sadece bu yıl değil uzun yıllar Beşiktaş’a hizmet etmesi arzusundadır. İspanyol basını kaynak gösterilerek yapılan bu haberlerin hazırlanmadan önce Kulübümüz’den bilgi alınması daha doğru ve sağlıklı bir yoldur. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız, BEŞİKTAŞ JK | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nereye uçuyor yaaa. İyi sallamışlar.. | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu nasil i$ ya.. adam tam beşiktaş kaptani oluyor sonra biri cikiyoR oglum gidiyo bilmém ne diyor.. éger gidecekse kaptanligi neden kabul etti Delgado?? hatta adam ben besiktasli yoneticilerle konustum diyor éger konustuysa besiktas gidecek birini nasil kaptan yapiyor anlamadim... | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adam daha dün kaptan oldu hemen nereye gidiyor yuh bea yalanin böylesi
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nolur yalan olsun... ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu haberin yalan olduğunu duydum eğer doğrusada ben delgadoyu coks everima amabeşiktaşta durmak istemeyene değer vermem | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cidden yalan mı...??
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/66923-delgado-ucuyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 06-07-2008 12:22 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |