![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | helal olsun ya yuh yanı bukadarıda fazla be
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nicevic gibi pivot zor bulunur,avrupanın en iyi pivotlarındandı.bu sene ezikler ii diil ama efes çok sağlam transferler yaptı,bu kadroyla efes ve telekomu nasıl geçeriz biz???insan biraz iskeleti korur,çok mu zordu 750 verseydiniz??shumpert dalmau apodaca da gitsin tam olsun bari,yıldız takımla çıkın hatta!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLIYSAN ÖVÜN! DEĞİLSEN İTAAT ET!!!!!!!!!!!!!!! | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | al işte,işallah playoff a girebiliriz bu sene,gerçekçi olmak gerekirse takım çok zayıfladı,ben ilk 4ü hayal olarak görüyorum...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yokk canım olmaz bu kadarda.Dalga geçiosunuzdur kesin.Bak gülüyorumm ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ŞAŞARDIMZATEN VALLA
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/67324-bir-besiktas-klasigi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-07-2008 17:03 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |