![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence böyle bir teklif varsa değerlendirilmeli ümit karan iyi futbolcu toroman da iyi ama bu saatten sonra tekrar takıma girmesi doğru olurmu bilin mez tabiki
__________________ . | ||
| |
| | #13 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Toraman gitmemeli...gitmeyecekte anlaşılan ..galatasaraya en olmadık teklifi sunmuşlar doğru ise..Ümit Karan ise Türk statüsünde (rakip takımdada olsa hakkını yemeyelim) en iyi golcü benim gözümde...Beşiktaşa gelmesini çok istemiştim..zaten geçen senede transfer teklifi yapılmıştı..ama olmadı...onun geleceğinide sanmam zaten | ||
| |
| | #14 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yalannnn yalan haner yalannnnnnnnnnnnnnnnn ![]() ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
| |
| | #15 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | yalann bjk nin toramanı ezeli rakibine vereceğini hiç sanmıyom gs nin eline büyük bi koz geçer ama doğruysada saçma ardayı istesinler madem çok istiyolar toramanı ardayı versinlerde görelimm | ||
| |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sembol oyuncumuzu verip zamanında sası hasan ve 1-2 oyuncu ile daha birlikte soyunma odamıza girmeye calısan ali eren ve noumadan serti gorunce geri vitese alan umit karanımı alacakmısız.dedikodusu bile igrenc.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #20 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bizim elimizde bu büyük koz varda neden her sene nal topluyoruz?
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |