![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | |||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | |||
![]() |
![]() | #13 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | jovo resmi sitede var ALLAH'TAN Apodaca kaldıda sevdiğim bir oyuncu daha gitmedi... muratcan harbiden geldiyse kardeşi gitti abisi geldi olmuş... hayırlısı artık ne diyim...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Komple değişti takım ya
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Giden yabancılar gerçekten kayıptır.. Sinan ı elde tutmalıydık.. Kaya nın gidişi bence okadar önemli değil zaten son zamanlarda çok formsuzdu.. Gelen 2 amerikalı gerçekten çok kaliteli isimler. Sırp pivotu bilmiorm ama fena değil kariyeri. Ama şu kadroyla geçen seneki başarıya yaklaşamayız.
__________________ B | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uzun rotasyonumuz gerçekten çok kısıtlı şu an. Adem, Jovo, Austin ve Cevher var. Bir veya iki yerli uzun daha olsa uzun vadede yararlı olabilir. Şu an için yerli uzun olarak boşta olan kaliteli bir isim yok gibi. Belki sezon sonuna doğru başarılı maçlar çıkartan ve Karşıyaka kadrosunda bulunan Emre Bayav veya Galatasaray'da sorunları olan Cemal Nalga olabilir..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
BEŞİKTAŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gelenler bence gidenleri aratacak.çok yanlış yaptılar.erkeklerde bence preston shumpert,sandro nicevic,kaya peker,sinan güler bayanlarda nilay yiğit,dilek ünüvar,nazlı güler,korana zanze,stacey lovelace gitmemeliydi | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ Linkini de vereyim; Seda , Naile , Şaziye ve Tuğba. Beşiktaş v Milli takım. Nilay ayrıldı ayrılmasına da sevindim, ben ondan daha yaratıcı basketbol oynuyorum. Beşiktaş'ta oynamayı hiç haketmedi. Şaziye'nin akıbetini bilmiyorum yalnız. Takımda kalacak mı?
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |