![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Burki arkadaşım , dostum haddini aştığının farkındamısın kendine eleştirecem diye her allahın günü sinan engine küfürler savurup duruyorsun işin acı yanı forum yönetimi bu na müsade ediyor. yav susun oturun adamlar alındı artık sinan engin bu akşam bjk tv de ben kefilim aldığım bu adamlara dedi daha ne dırdır ediyorsun , bende sinan engin e kefilim sinan yanlış iş yapmaz , transferi ertuğrul yapsaydı sinan engin kefil olmazdı o futbolculara . Eğer adamlar kötü oynarsa dırdır edersiniz , yav varya ezik medyadan fazla kulübün aleyhine çalışıyorsunuz . en az ezik medya kadar zarar veriyorsunuz. | |||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
MARATON.COM.TR: GORDON’U KİM ALDI? Sinan ENGİN: Burada transferler beraber yapılır. Beraber aldık. Bu arada hala inanmazsanız ligtv.com'da özel röpartajda kendi kulaklarınızdan da duyabilirsiniz. Gordon giderken bunları soyleyen gelirken neler demiştir acaba bi düşünün cok olmadı yani un utmak için balık hafızalı olmak gerekir.Gordona da kefil olunmuştu.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sevgilerimle. | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/62855-inanmayan-baksin-super-bir-defans-oyuncusu/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 26-05-2008 22:26 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |