![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karşımızda ki takımın ABD olmasından dolayı normal karşılıyorum bu sonuca ama şu da bir gerçek ki Tanjevic başımızda olduğu sürece milli takımdan daha iyisini beklemek bir hayal olur...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ermal Kuqo ve Kaya Peker yerine sezonu Galatasaray benchinde geçiren Cemal Nalga ve Fatih Solak ikilisini kadroya alan, Serkan Erdoğan hatta Tutku Açık alınabilirken yerine Ersin Görkem'i kadroya dahil eden ilginç bir zihniyete sahip sayın Tanjevic. Harika bir jenerasyon boşa gidiyor, yazık gerçekten..
__________________ | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bu adam Türk Milli Takımını yakmaya, rezil etmeye yemin etmiş gibi gerçekten.Yaptığı seçimleri kimse anlayamaz.. Ümit Sonkol , Cemal Nalga , Oğuz Savaş , Engin Atsür, Ersin Görkem bu takımı milim ileri taşıyabilecek oyuncular değiller. Zaten Ümit ve Ersin dışındakiler sezon boyunca benchle akraba olmuş oyuncular..NeoRock'a katılmamak elde değil. Elde okadar sağlam oyuncular varken bu kadar yanlış tercihler yapılması ve bu tercihler sonunda o adamın hala o görevde yüksek kontratla oturması insanın kanına dokunmuyor değil..
__________________ B | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | baştan düşünceyi anlamış değilim zaten bir milli takım koçu aynı zamanda neden kulüp takımı çalıştırmasına izin verilir sonrada taraflı oyuncu oynatmasına izin verilir ne kadar dandik bir adam bu ya başka koç kalmadı tabi FATİH TERİMİ verelim herkes ezik olmuş bi tek biz farklıyız ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bırakın hido ve memo'nun oynamadığı bir milli takımla dream team'e karşı fark yiyelim, zaten tanjevic'in artık ne yapmaya çalıştığını da anlayamıyorum, kadro seçimlerinin altında yatan mantığı bir çözebilsem... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |