![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | şaka mı bu? | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | maymun ettiler maymun taraftarı yazıktır yahu, ayıptır yahu, hiç mi aklı başında bir adam yok şu beşiktaş yönetiminde arkadaş, e artık iboları da affedersiniz maça sıkıştı
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böye yanlış olurmu,diğer futbolcuları nasıl motive edeceksiniz..Adam demez mi "ya yarın sabah beni gönderirlerse" diye.. Yuuh diyorum yaa .... başka da diyecek şey bulamıyorum...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
fransa'nin carsisi ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyi oldu bu futbolcu kaliteli değildi zaten gordonuda gönderip kadlec i alsınlar o bölgeye , yönetim aptal az para verip kaliteli oyuncu almak istiyorlar ama bu çok zor belki brezilya,arjantinden boyle bir futbolcu bulup getirirsinde avrupadan bu paralara zor......... bukadar kalitesizlik sinan enginin transferiydi bu transferin arkasında duramayacağını anladı heralde
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | olay benim fikrimce.tello aydın ikilisi solda yeterli diye düşündüler.büyük ihtima ibrahim üzülmez ve ibrahim toraman takıma geri dönecekler.ve yeni bir futbolcuyla anlaştılar o yüzden sölzeşmesi fesh edildi.gordonu takımda tutmazlar zaten.her an süpriz bir ism duyabiliriz die düşünuorum. | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Getirecekleri oyuncu hangi bölgeye olabilir ki?
__________________ B | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |