![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
üstüne para versekde vermezler adamı tüm avrupa takımları istiyor...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İzledim merak etme bizim bobo muz da kaliteli o adam alışasıya zaten kac mac gecer ama bobo zaten takımla özdeşleşti love kaliteli ama bobo da bir okadar kaliteli
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | peki dediğin gibi olsun ancak ben love olsun isterim ki öyle birşeyin çok zor olacağı görüşümdeyim eğer bobo büyükşehir maçında atılmasaydı belki şimdi şampiyonduk neyse artık onlar geride kaldı ancak ben love isterim ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo ist. macında atılmasaydı portodan son dk golü yemeseydik febeye 2 macda yenilmeseydik bunlar olsaydı hem avrupada hemde türkiyede şamp ' duk bunlar olacak seyler arkadasım her takımın basına gelir yapıcak bişey yok eskide kaldı ama o kırmızı kartta diger oyuncunun yüzünden atıldı bobo
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
neyse konu baska yerlere geldi konumuz bobo- love takası İyi forumlar
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| |
| | #9 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar love çok iyi bir oyuncu bobo dan da iyi nobreden de fakat çok ta sorunlu bir adam csk onu boşuna satmak istemiyor bnce gelmesin bize istikrarlı biri değil
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hastayım sizin şu avrupalı golcü hayranlığınıza. sana soruyorum bobo şuan başka bir avrupa ülkesinde zfutbol oynasaydı değeri kaç olurdu acaba. kıçımı yırtsak alamazdık boboyu. luca modriç'in 15milyon euro ettiği bu piyasada bobonun 25 milyon euro etmesi lazım ama pazarlamayı yapacak yönetim lazım onun için. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63186-besiktas-cskadan-lovei-istedi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 29-05-2008 09:40 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |