![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaş bursa maçında wengerin yardımcısı maçı izliyordu ,89 dakikası sinan kaloğlu gökhan ın omuzunu çıkarttı ondan sonra arsenala transferi askıya aldı.eğer omuzundaki sakatlık tam düzelmişse transfer olabilir.ayrıca ben internetten takip ettiğim kadarıyla beşiktaş taraftarları yönetimi futbolcuların üstüne ya tam iyi ya tam kötü bir şekilde motive ediyorlar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla iyi para verirlerse hemen satsınlar elimizde kalmadan ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yahu ne istiyosunuz siz gökhandan yaaa.ya gökhan ii oyuncu genel olarak düşününce...bi maçta iyi oynamadı tmm ama kötü olduğunu göstermez bu .adam milli takımda oynuyo ya el insaf arkadaşlarım...2006 yılında en az gol yiyen takımdık o zaman gökhanla toraman oynuyodu.ya bu kadar acımasız olmayın .lütfen...
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |