![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yahu ne istiyosunuz siz gökhandan yaaa.ya gökhan ii oyuncu genel olarak düşününce...bi maçta iyi oynamadı tmm ama kötü olduğunu göstermez bu .adam milli takımda oynuyo ya el insaf arkadaşlarım...2006 yılında en az gol yiyen takımdık o zaman gökhanla toraman oynuyodu.ya bu kadar acımasız olmayın .lütfen...
__________________ | ||
| |
| | #3 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lahn satın gitsin bea.ii para werirlerse tabi... ![]() | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aramızda para toplayalım da gönderelim şu Gökhan Zanı
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Byee byee Gökhan yolun acık olsun
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ALLAHIM LUTFEN BIRI SU KAZMAYI ALSIN KURTARIN BIZIIIIIII FUTBOLLA YAKINDAN UZAKTAN ALAKASI YOK..,FATIH HOCAM LUTFEN MILLI TAKIMA CAGIRMAYIN SU ADAMI YAZIK OLUYO TURKIYEYE CIKAMICAZ GRUPTAN BOYLE GIDERSE.,UEFA YA KALAMADIGIMIZ GIBI.. 4 GOL DE ONUN YUZUNDEN NASIL BU TAKIMDA OYNAR HAYRET EDIYORUM.., ARTIK O OYNICAKSA IDDA OYNICAM BJK KAYBEDER DIYE GOTURURUM PARAYI .................
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #10 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Defol Gokhan zan.kredini tükettin.hiçbir iyi niyet yok sende bunu anladım ben bugün!!!
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |